Cazare Litoral Apartamente pe malul marii Imobiliare Litoral Apartamente Litoral Apartamente la Mare. Romania Property Romania Real Estate
litoral in Romania

Cautare rapida

Pret max.

Hotel Crisana Eforie Sud

Stele: 2
Adresa: Eforie Sud
Statiune: Eforie Sud
Cod postal: Cazare Eforie Sud
Oferta: 0
Descriere: Cazare Eforie Sud. Hotel Crisana este situat in localitatea Eforie Sud, pe malul Marii Negre, la 50 m de plaja Splendid Beach, fiind unul dintre cele mai mari hoteluri din aceasta statiune. Camere:

Hotelul dispune de 153 camere renovate, room service, cu vedere la mare si bai noi.

Dotari si servicii:bar, restaurant cu specific traditional romanesc, international si turcesc, braserie, sala de biliard, teren de sport, parcare, plaja. Atractii:

Fosta statiune antebelica Carmen Sylva se infatiseaza ca o localitate linistita cu strazi largi , umbrite de o numeroasa vegetatie arborescenta cu numeroase vile si case care asigura turistilor un confort bun la cele mai mici preturi de pe litoralul romanesc. Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2km la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.Statiune recomandata indeosebi pentru cei care cauta linistea, tarife mai mici la serviciile turistice si pentru tratamente balneare. Exista un Sanatoriu Balnear care ofera servicii de tratament tot timpul anului si un strand pe malul lacului Techirghiol unde se pot face bai terapeutice .

   
         
3
12345

Date de contact

| Mobile: 0730031439 | Cazare Litoral, Cazare la mare, Plaja 2012 |

Homepagehttp://www.vacantapelitoral.ro/

Info: Email: info@vacantapelitoral.ro Tel: 0730031439


Pipera villa Pipera villa Pipera villa