Cazare Litoral Apartamente pe malul marii Imobiliare Litoral Apartamente Litoral Apartamente la Mare. Romania Property Romania Real Estate
litoral in Romania

Cautare rapida

Pret max.

Hotel Cupidon Saturn

Stele: 3
Adresa: Saturn
Statiune: Saturn
Cod postal: Cazare Saturn
Oferta: 0
Descriere: Cazare Saturn. Hotel CUPIDON, complet renovat, amplasat paralel cu tarmul marii , dispune de o gradina de vara incantatoare, cu poduri si zone individualizate, iar in sezonul de vara va puteti bucura programul artistic.Situare: in centrul statiunii

Facilitati hotel: receptie, restaurant interior, bar de zi, gradina de vara cu program artistic, parcare pazita gratuita, magazin, 2 lifturi, centrala termica proprie. In apropiere se afla piscina hotelului Cleopatra cu acces contra cost.

Dotari camere: 187 camere duble renovate, tv cablu, minibar, aer conditionat la unele camere, contra cost (20 lei/camera/zi cu plata la receptie), balcon cu sezlonguri si masuta, pat matrimonial / 2 paturi, baie cu dus (cadita); 1 apartament renovat cu mobilier nou, tv cablu, minibar, aer conditionat contra cost, la receptie, balcon cu sezlonguri si masuta, sufragerie cu canapea extensibila, dormitor, baie cu cada.

Servicii masa: se acordă Ón restaurantul Cupidon categoria 3 stele, Ón sistem fisă cont. Pentru masa in valoare de minim 65 lei/pers/zi, masa se poate servi pe terasa hotelului. Pentru masa in valoare de minim 85 lei/pers/zi, masa se poate servi in gradina de vara.

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti) maxim 2 copii cu varsta cuprinsa Óntre 0-12 ani(neimpliniti) beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar sau cu un pat suplimentar se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; copiii peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar. Se admit maxim 2 copii cu 2 adulti in camera dubla.

Tratament: tratamentul se poate asigura in baza de tratament de la Hotel Hora, la cerere.

   
         
4.64
12345

Date de contact

| Mobile: 0730031439 | Cazare Litoral, Cazare la mare, Plaja 2012 |

Homepagehttp://www.vacantapelitoral.ro/

Info: Email: info@vacantapelitoral.ro Tel: 0730031439


Pipera villa Pipera villa Pipera villa