Cazare Litoral Apartamente pe malul marii Imobiliare Litoral Apartamente Litoral Apartamente la Mare. Romania Property Romania Real Estate
litoral in Romania

Cautare rapida

Pret max.

Hotel Panoramic Amfiteatru Belvedere

Stele: 2
Adresa: Neptun
Statiune: Neptun
Cod postal: Cazare Neptun
Oferta: 0
Descriere: Cazare Neptun. Hotelul Amfiteatru face parte din cadrul Complexului Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, este situat in statiunea Olimp la 50 m. de plaja, si va pune la dispozitie 318 camere duble si 12 apartamente repartizate pe 6 etaje. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie, TV color, frigider. La restaurantul complexului ( 630 locuri ) se pot servi diferite preparate culinare traditionale sau internationale. Pranzul si cina se servesc in sistem bonuri valorice. Alte facilitati : lift, bar, discoteca, cafenea, bar cu terasa la etajul VII, casa de schimb valutar, magazine, salon de frizerie si cosmetica, piscina si parcare.

Complex Panoramic Amfiteatru Belvedere 2** este o unitate de cazare emblematica pentru litoralul romanesc datorita numarului mare de camere puse la dispozitia turistilor, dar si datorita pozitionarii excelente, pe faleza. In plus, jumatate din camere sunt cu vedere spre mare. Complexul pune la dispozitia turistilor restaurante, baruri, terase, piscina, discoteca, salon de infrumusetare.

   
         
3.33
12345

Date de contact

| Mobile: 0730031439 | Cazare Litoral, Cazare la mare, Plaja 2012 |

Homepagehttp://www.vacantapelitoral.ro/

Info: Email: info@vacantapelitoral.ro Tel: 0730031439


Pipera villa Pipera villa Pipera villa